Bliv en del af Tour de France

Tour de France i Nyborg er 'once in a lifetime' - og ALLE har mulighed for melde sig som frivillig og blive en del af holdet bag sommerens megaevent. Nogle opgaver kræver muskler, andre kræver overblik, og nogle, at man har et bragende godt humør og tør tage fat. Fælles for alle frivillige er, at vi ønsker at gøre Tour de France til en gul og glad folkefest. Alle frivillige vil modtage en tøjpakke og forplejning. 

Hop med på cyklen. Klik på knappen Bliv frivillig for at komme i gang.

Nyborg Volunteers

Nyborg Volunteers er et fællesskab af frivillige, der hjælper med events og kultur i Nyborg Kommune. Tour de France i 2022 bliver årets helt store sports- og kulturbegivenhed. Som en del af Nyborg Volunteers er DU som event- og kulturfrivillig med til at gøre Nyborg Kommune til et endnu sjovere sted at besøge og bo i.

Du vælger helt selv, hvornår du vil arbejde som event- og kulturfrivillig og med hvad. Nyborg Volunteers ønsker sammen med forenings- og handelslivet at arrangere mange store og festlige begivenheder, der trækker tusindvis af gæster til det østfynske. Eksempler udover Tour de France 2022 er Danehofmarkedet, Kampdagene, Norden i Nyborg, Julemarkedet - Jul i den gamle Kongeby, Koncerterne på Den Grønne, Kulturnatten, Broløbet, Gang i Gaden og meget mere. Eksempler på frivilligopgaver kan være; opbygning og klargøring af eventet, backstage, billetkontrol, udsmykning, vise vej, stå i bod mm.

Store arrangementer bliver så meget sjovere og bedre takket været jer, der har lyst til at engagere jer og lege med. Sammen sikrer vi, at begivenhederne bliver en succes og en fest for alle.