Byvært for VisitNyborg

VisitNyborg søger værter og værtinder!

Elsker du at møde mennesker med et smil? Er du parat til at være en del af VisitNyborgs Byværter, der løser små praktiske opgaver, så læs videre.

På udvalgte byvandringer og busture til især Sprogø, skal gæsterne have serveret smagsprøver på lokal most og øl. VisitNyborg søger frivillige, som vil hjælpe guiden med at tage imod gæsterne med et smil, sørge for udskænkning og afrydning, og som har lyst til at svare gæsterne med et smil. En hyggelig og enkel opgave for den glade vært eller værtinde.

Opgaven gentages året igennem på forskellige tidspunkter, og der er derfor brug for et fast team af frivillige, som kan træde til. Datoer og tidspunkter meldes ud i god tid, og det er ønsket, at man kan løse opgave flere gange året igennem.

Det tager alt i alt ca. 1 time pr. gang at udføre opgaven. Forhåbningen er, at man altid er minimum 2 personer, således at der også er tid til lidt socialt før og efter. Opgaven kan ligge på alle ugedage fra marts til november. I alt forventes det at der vil være 10-15 datoer at vælge imellem, hvoraf man optimalt deltager på flere datoer. De endelige datoer og tidspunkter meldes ud snarest, og der vil foregå en samlet oplæring.

Dem der deltager i opgaven året igennem, vil indgå i et lille kernefællesskab med guiderne, og der vil være mulighed for at deltage i fælles oplæring og møder samt foredrag eller ture med relevans for opgaven.

Er det en opgave, som vil være interessant for dig, så meld dig til teamet. Så vil du blive kontaktet for nærmere info.